4 svinekoteletter 
4 skiver skinke 
2 løg 
1 fed hvidløg 
1 ds  flåede tomater 
rasp 
 
Tomatsauce: 
1 fint hakket løg 
1 fed hvidløg 
1 skive bacon 
1 spsk  paprika 
 lidt basilikum 
3 spsk  tomatpuré 
2 dl  cremefraiche 
evt. 1 tsk   sukker 
¼ dl  bouillon 
 
Rispilaw: 
4 dl  ris 
6 dl  vand 
1 rødløg 
1 spsk  olie 
Skinke, løg, hvidløg hakkes fint og svitses på panden, tilsæt de fintskårne flåede tomater, derefter rasp til tyk fars. 
Skær en lomme i koteletterne, sprøjt farsen i. 
Vendes i hvedemel og steges i olivenolie 6-7 min. på hver side. 
Koteletterne lægges i et fad. 
Lav tomatsauce på panden. 
Tomatsauce: 
Løg og bacon svitses, tilsæt paprika, peber og basilikum, derefter tomatpuré og bouillon, koges ca. 10 min. tilsæt cremefraiche. 
Rispilaw: 
Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned til laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk  salt.