Bund: 
3 æggehvider
150 g  sukker
150 g  smuttede mandler
 
Is: 
4 Daim bar
3 æggeblommer
½ dl  sukker
3 dl  piskefløde
Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs. 
Vend forsigtigt de blendede mandler i. 
Hæld dejen i en velsmurt brødform. 
Bages nederst i en forvarmet ovn ved 165° i ca. 45 min.
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. 
Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggesnapsen sammen med den grofthakkede Daim, tag lidt fra til pynt.
Vend den afkølede kagebund ud af formen, rengør formen, beklæd den 
med bagepapir og læg bunden tilbage i formen. 
Hæld iscremen over bunden og stil formen 2 timer i fryseren. 
Pynt kagen med den hakkede Daim og evt. lidt flødeskum.