Logo

Pommes Rissollées 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ kg små kartofler

Koges knapt møre med skrællen på og pilles.
Smør gyldnes på en pande, kartoflerne kommes i og drysses let med salt.
Steg nu kartoflerne i ca. lO min, hvorunder panden hyppigt rystes kraftigt. Kartoflerne skal blive lækkert gyldenbrune.
Drys dem med hakket persille, inden de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her