Logo

Kalkun med pikant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g Kalkunbryst
250 g helbladet spinat
4 porrer
1 pk. pikantost med krydderurter
¼ l. fløde 9 %
2-3 fed hvidløg
Santa Maria "Texas Hot"

Optø spinaten i en si, og fordel den i bunden af et ovnfast fad.
Porrer skæres i ringe, og lægges ovenpå spinaten.
Kalkunbrystet brunes på begge sider, og krydres med salt &
peber. Skær nogle dybe revner på tværs af brystet, med
ca. 5 cm. mellemrum, og fyld disse op med pikantost.
Presset hvidløg smørers over kødet, som til slut drysses med
Santa Maria "Texas Hot"... (pas på det er stærkt).
Brystet lægges ovenpå spinat/porrerne, og fløden hældes ved.
Stilles i ovnen ca. 45-60 min. ved 200ºC.

Tilbehør :
Pasta/ris & flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her