Logo

Tun Nicoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

God sommerklassiker, serveret som flabet snack...
 
Sticks:
80 g fersk tun
4 cocktailtomater på stilk
4 grønne bønner
4 kogte, små pillekartofler
4 ansjosfileter i olie
4 oliven, gerne "mamauth"
Salt, peber
4 små træspid
 
Dip-dressing:
1 finthakket skalotteløg
1 tsk kapers
1 tsk grov sennep
1 dl olivenolie
1 tsk sherryvinaigre
2 friske æggeblommer
Salt
 
Skær tunen i tern og steg dem 2 minutter på den ene side (i).
Krydr med salt og peber.
Tunen må gerne være halvrå, hvis den er gennem­stegt, minder den om dåse tun !
Rids tomaterne i bunden, blancher dem kort i saltet vand og læg dem herefter i isvand.
Træk tomatskallen op om stilken som balletskørter.
Blancher bønnerne i samme vand.
 
Dip: Pisk alle ingredienser sammen og smag til med salt.
 
Træk tun, ansjosfileter og grønsager på spid.
De kan evt. anrettes i skåle med salt.
Server dressingen a part som dip.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her