 
 
 
 
Læg salvieblade på et
kyllingebryst og pak prosciutto om; det giver denne enkle kyllingeret et
sofistikeret udtryk. At lægge kyllingebryst i en airfryer er ikke kun nemt og
hurtigt, det er også imponerende!
5 min forberedelse. 12
min kogetid. 2 portioner
 
# Ingredienser
2 små kyllingebrystfileter
4 friske salvieblade
4 skiver prosciutto
1 bundt tykke aspargesspyd
olie, til at dryppe
Citronbåde, til servering
Købt hollandaise sauce, til servering
 
* Tilberedning
Top hvert
kyllingestykke med 2 salvieblade, og pak derefter 
med
prosciutto-skiverne for at sikre bladene. 
Læg pakker med samlingen
nedad i airfryeren. 
Spray med olie. 
Kog ved 180 °C i 8 min.
 
Kom aspargesene i
airfryeren og sprøjt med olie. 
Kog i 4 min mere eller
indtil kyllingen er gennemstegt. 
Læg kylling og
asparges på tallerkener. 
Dryp med olie og
server med citronbåde og sauce.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------