Logo

Tzatziki 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilbehør

5 dl yoghurt naturel
2 agurker (ca. 700 g)
1 spsk groft salt
1 dl cremefraiche 18%
1 fed knust hvidløg
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Stil to kaffefiltre i en sigte og hæld yoghurten til afdrypning i kaffefiltrene. Lad yoghurten dryppe af i ca. 2 ½ time i køleskab. Skræl agurkerne og skær dem i meget tynde skiver - evt. på råkostjern. Læg skiverne i en skål og drys 1 spsk salt over. Lad dem trække i ca. ½ time. Skyl agurkeskiverne i flere hold koldt vand og vrid dem tørre i et klæde. Rør den afdryppede yoghurt sammen med cremefraiche og hvidløg. Tilsæt agurkeskiverne og smag salaten til med salt og peber. Stil den i køleskab til serveringen. Frysning: Uegnet.

Server agurkesalaten til fx. stegt lammekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her