Logo

Vinsuppe og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g byggryn
1 stang kanel
75 g rosiner
75 g svesker uden sten
75 g korender
125 g sukker
½ fl. ribssaft
1 fl. rødvin (og gerne lidt cognac / rom )
1 citron
1 kg skinke
1 kg kogeflæsk
salt og peber

Kog byggryn i ribssaften med kanel, tilsæt svesker, rosiner og korender, tilsæt rødvin (evt. lidt cognac) kom tynde skiver citron i, smages til med sukker.

Skinke og flæsk koges og skæres i tynde skiver , som serveres med flødestuvede kartofler og sennep, spises sammen med vinsuppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her