Logo

Paradisroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
75 g melis
25 g kartoffelmel
1 spsk kakao
1 tsk bagepulver

Fyld:
2 dl piskefløde
2 spsk hakkede mandler
2 bananer

Æg og sukker piskes godt. Hvedemel, kakao og bagepulver vendes i. Dejen bredes ud i en lille bradepande, som er beklædt med bagepapir. Bages 5 min. ved 200ºC. Vendes straks ud på et stykke sukkerdrysset papir. Kagen dækkes med fugtet papir, til den er kold. Pisk fløden og vend hakkede mandler og bananstykker deri. Bred det ud over kagen og rul den sammen fra den korte side. Lægges på et fad med sammenføjningen nedad. Trækker ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her