225 g havtaskefilet uden skind 
8 rå kinarejer 
8 mellemstore kammuslinger 
Mangosauce: 
1 ½ dl kokosmælk 
1 fed hvidløg 
1 lille grøn chili 
1 hakket mangofrugt uden skal 
Saft af 1 lime 
2 spsk friskhakket koriander 
Salt og peber 
Mangosauce: 
Kog kokosmælk, hvidløg og chili ca. 10 minutter og køl det af. 
Hæld det i en foodprocessor og blend det sammen med mango, citronsaft og koriander. 
Smag til med salt og peber og kom saucen i en skål. 
Spid: 
Forvarm grillen. Skær havtasken i 8 terninger. 
Stik havtaske, rejer og kammuslinger på tynde spid. 
Drys salt og peber over og læg dem på en let olieret grillrist. 
Grill dem 8-10 minutter, vend dem jævnligt. 
Server dem straks med mangosaucen.