
 
300 g skalotteløg 
1 fed hvidløg 
1 kvist rosmarin 
1 laurbærblad 
1,25 dl grønsagsbouillon 
2 spsk hvidvinseddike 
1,25 dl hvidvin 
2 spsk sukker 
salt 
1 spsk sorte hele peberkorn 
1 rød chili 
5 spsk olivenolie 
 
Fjern den yderste skal af skalotteløgene, dog ikke roden, da de små løg ellers går i stykker under kogningen. 
Fjern også skallen fra hvidløget. 
Hæld rosmarin, laurbærblad, bouillon, eddike, hvidvin, sukker, salt og de hele peberkorn i en gryde og lad det koge op uden låg i 5 minutter. 
Tilsæt løg og hvidløg. 
Skru ned for varmen og lad løgene småkoge i ca. 10 minutter, før du fjerner gryden fra varmen og lader det hele afkøle. 
Løgene opbevares i væsken.