Logo

Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg lammesaddel
3 spsk olivenolie
2 fedhvidløg
2 kvistetimian
3 kvistepersille
2 laurbærblade
salt og peber

Brun stegen godt på alle sider i en stor pande eller gryde og tag den op. Pres hvidløgene ned i olien og bland de hakkede krydderurter i. Gnid kødet godt ind i denne olie og læg sadlen i en bradepande som sættes i ovnen ved 180° i ca. 30 min. hvis den skal være rosa, og i 40-45 min hvis den skal være næsten gennemstegt.
Lad kødet hvile 10 minutter inden udskæringen. Frigør fileter og mørbrader fra ryggen og skær dem i tynde skrå skiver, som lægges tilbage på rygbenet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her