
#
100 g bacon i tynde skiver
8 store, vaskede og tørrede bagekartofler (ca. 1600 g)
100 g Apetina i blok i stave
½ agurk i små tern (ca. 200 g)
4 spsk finthakket rødløg
1 liter fintstrimlet hovedsalat (ca. 100 g)
2 dl klippet, frisk karse (ca. 1 stor bakke)
Persillesmør:
50 g koldt smør
5 spsk hakket, frisk persille
Læg baconskiverne i en lille bradepande (ca. 18 x 25 cm). 
Stil den på en plade med bagepapir. 
Læg kartoflerne ved siden af bradepanden. 
Bag kartofler og bacon midt i ovnen ca  1 time ved 200°C. 
Tag den gyldne og sprøde bacon ud efter ca. 25 min. og læg den på fedtsugende papir. Hak baconen groft.
*
Persillesmør: 
Skær smørret i 16 små firkanter og rul dem i den hakkede persille.
Ved serveringen: Skær et "stjernesnit" i kartoflerne og anret de øvrige ingredienser i skåle hver for sig.
Fryseegnet: Nej