Logo

Fadkoteletter i sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 fadkoteletter, 1 cm tykke uden ben
10 g smør
150 g frosne miniløg
300 g frosne haricots verts
salt og peber

Sauce :
2 spsk Rødvinseddike
2 spsk Ananassaft (juice)
2 ½ dl Hønsebouillon
1 spsk Sød chilisauce eller tomatpure
1 ½ spsk farin eller sukker
3 tsk majsstivelse

Tilbehør :
4 dl løse ris
små skåle med rosiner
en lille dåse ananas i tern (200 gram)

Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål og stil det parat. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Krydr med peber.
Lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun dem ca. ½ minut på hver side.
Krydr med salt og læg dem på en tallerken.
Kom løgene på panden og svits dem til de er tøet op, ca. 2 minutter.
Kom bønner ved og vend dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grønsagerne af og hold dem varmt tildækket.
Hæld saucen på panden og pisk i den til den bliver gennemsigtig.
Læg koteletterne i og lad dem stege heri ca. 2 minutter til de er lige netop gennemstegte.
Smag saucen til med salt og peber.
Anret kødet oven på grønsagerne og hæld saucen over.

Tips: Saucen kan tilsættes ½ tsk stødt chili, hvis den ønskes
stærkere. Halvdelen af miniløgne kan undlades, og bønnespirer vendes
hurtigt i, efter at bønnerne er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her