Logo

Kalkunstrimler i risotto med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 fed hvidløg
100 g rosiner
4 dl risotto ris
1,5 spsk karry
500 g kalkunstrimler
1 porrer
2 dl peberfrugt, rød
1,5 spsk chilisauce, sød

Kalkunstrimlerne ristes i olivenolie sammen med hakkede hvidløg og fint skårede tern af porre og peberfrugter.
Samtidig koges risene efter anvisning på pakken.
Når risene er færdige tilsættes både ris og rosiner til retten i gryden/wokken og det hele ristes godt sammen og smages til med karry og sød chilisauce samt salt og peber efter behov og smag.
Tilbehør kan være mixed salat og et godt landbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her