Logo

Frugtsalat med nøddeknas og kærnemælkscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 nektariner i både
6 blommer i både
2 ferskner i tern
1 pære i tern
 
Creme:
1 dl piskefløde
1 dl kærnemælk
kornene fra ½ stang vanilje
1 spsk sukker.
 
Nøddeknas:
1 spsk mandelsnitter
2 spsk hakkede hasselnødder
1 spsk sukker
 
Frugterne skæres ud og fordeles i et aflangt fad.
Fløden piskes meget stiv med vanilje og sukker.
Kærnemælken vendes i flødeskummet.
På en varm pande ristes mandler og hasselnødder sammen med sukker til
sukkeret karamelliserer.
Cremen hældes over frugterne og nødderne drysses over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her