Logo

Tarteletter med høns og appelsinglaseret julesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter.

2 julesalat
200 g kogt hønsekød
2 kviste estragon
1 appelsin
1 tsk sukker
75 g smør

Julesalaten skæres i lange både, hønsekød trævles ud.
Julesalaten steges i lidt olie ved hård varme, til den får farve.
Drys sukker på, således at julesalaten karamellisere.
Appelsinen presses, saften hældes på panden med julesalaten.
Når appelsinsaften er reduceret til ca. det halve, kommes
koldt smør (delt i små tern) på panden.
Når smør og saft er jævnet ud, vendes hønsekødet og den hakkede estragon i inden servering.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her