Logo

Lammeryg stegt med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk lammeryg (2 ben i alt 120 gr pr stk)
1 hjerte
125 g lever
1 mørbrad
1 mini savoykål
8 små gulerødder
2 artiskokbunde
4 squash med blomst

Lammeryggene steges på en tør pande, med friske rosmarinkvist e, til fedtet er sprødt og gyldent. Krydr med salt og peber og læg yderligere nogle rosmarinkvist ene på ryggene. Sæt stegene i ovnen ved 185 º i 8 min. Hjertet brunes og sættes i ovnen i 5 min. Ryg og hjerte skal trække min. 15 minutter inden servering. Mørbraden og lever steges på panden og skal trække min. 10 minutter inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her