Logo

Hurtig pastaret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frisk pasta/båndspagetti
150 g skinkestrimler
2-3 forårsløg i skiver
mornay sauce (1 brik)
ost i skiver evt revet ost

 
Pastaen koges.
Forårsløg tilsættes mornay saucen og varmes igennem.
Når pastaen er færdigkogt, hældes det i et ovnfast fad/skål, ærter og
skinke røres i og mornay saucen hældes over.
Osteskiver/revet ost lægges over og retten stilles i ovnen i ca. 10 min.
 
Tips: En nem, hurtig og velsmagende ret. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her