Logo

Hvidløgsmarinerede rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g tigerrejer (rå med skal)
5 spsk olivenolie
saft af ½ citron
2 spsk persille
2 fed hvidløg
 
Kog 1 liter vand med lidt salt. Kog rejerne i vandet til de bliver lyserøde.
Lad rejerne afdryppe, skyl dem i koldt vand og pil dem. Læg dem i en skål.
Rør en marinade af olivenolie, citron, hakket persille og presset hvidløg.
Hæld marinaden over rejerne og stil dem køligt (men ikke i køleskab) i
mindst 30 min.
Bag et godt brød til.
Portionsanrettes og pyntes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her