Logo

Grillede hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg jomfru-hummerhaler med skal
2 fed hvidløg
olivenolie
salt og peber
persille
1 citron
brød
 
Skyl hummerhalerne grundigt, flæk halerne med en stor kniv så den sidste del af halerne stadig hænger sammen, på den måde er det meget nemmere at få skallen af.
Hak hvidløget fint og persillen groft.
Læg hummerhalerne tæt i et ovnfast fad, drys med finthakket hvidløg, salt, peber, halvdelen af persillen og hæld olivenolie over.
Steg hummerhalerne i ovnen ved 200°C i ca. 12 min.
Drys med resten af persillen og server med citronskiver, brød og evt. en cremefraiche dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 8.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her