Logo

Indiske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
1 tsk salt
5-10 g frisk ingefær
evt. revet løg
1 tsk hakkede korianderblade eller ½ tsk stødt koriander
1 finthakket chili
¼ tsk stødt kardemomme
peber
1 tsk reven citronskal
2 æg

Kødet røres med salt. tilsæt finthakket ingefær, evt. løg og de øvrige krydderier. Rør æggene i og lad farsen stå ca.20 min. Spæd evt. med lidt væske og steg frikadellerne i smør eller olie.

Serveres med løse ris og chutney.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her