Logo

Sure sardiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 friske sardiner, renset for indvolde
hvedemel
olie til friturestegning
olivenolie
2-3 løg skåret i tynde skiver
hvidvinseddike
rosiner
pinjekerner

De rensede sardiner vendes i hvedemel og frituresteges i den varme olie til de er sprøde udenpå. De lægges i et ovnfast fad. Løgene brunes i olivenolie, til de er bløde. Hvidvinseddike hældes over, og rosiner og pinjekerner tilsættes, hvorefter det simrer et øjeblik.
Blandingen hældes over sardinerne. Retten kan holdes sig i køleskabet i to-tre uger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her