Logo

Lammemørbrad med timian og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 stk lammemørbrad
Ris
Frisk timian
Hvidløg
Frisk løvstikke
Citron
Fløde
Olivenolie

Lammemørbraderne skylles og tørres af i et klæde.
De pillede, skivede hvidløgsfed ristes på panden i olivenolie og tages op. Lægges på en tallerken.

Mørbraderne steges på panden i 2 - 3 minutter på hver side. Tages op og lægges mellem to tallerkener for at holde sig varme.

De skivede svampe kommes på panden og tørristes godt og grundigt før der tilsættes flæde, fintklippede løvstikkeblade og fintklippet timian.

Det hele dampes ind til saucen er tyk og gylden. så smages til med peber, citron og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her