Logo

Æbletrifli med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbletrifli med kanel


Fuldstændig vidunderlig æbletrifli, særligt når de danske æbler er i sæson. Prøv denne trifli med kanelcreme

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min. 4 personer.

 

#

12-16 makroner

600 g æblemos

2 tsk stødt kanel

Kanelcreme:

2½ dl sødmælk

1 spsk majsstivelse

2 æg

50 g sukker

2 hele kanelstænger

evt. ½ vaniljestang

1 dl piskefløde

*

 

Kanelcreme: Pisk mælk, majsstivelse, æg og sukker sammen i en gryde.

Tilsæt et stykke kanel og evt. flækket vaniljestang.

Bring cremen i kog under kraftig omrøring og kog i ca. 4 min.

Hæld cremen i en skål og drys overfladen med sukker.

Sæt den i køleskab i ca. 30 min.

Tag de hele krydderier op af cremen.

Pisk fløden til blødt skum og vend den i cremen.

Læg makroner og æblemos lagvist i portionsglas.

Læg kanelcreme på toppen og drys med kanel.

 

Æbletrifli med kanel

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her