Logo

Madpandekager med hytteostsalat og røget hellefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madpandekager med hytteostsalat og røget hellefisk


Madpandekager med hytteostsalat og røget hellefisk. Bag en lille stak grove pandekager, og server dem med en lækker salat rørt med røget fisk.

2-4 personer. Arbejdstid: 45 min. Bagetid: ca. 30 min.


#

Madpandekager:

3 æg

lidt groft salt

150 g hvedemel

50 g fuldkornshvedemel (grahamsmel)

3½ dl mælk

25 g smør

2-3 spsk olie

 

Hytteostsalat:

400 g hytteost naturel

3-4 tomater

2 skoleagurker eller ½ agurk

200 g røget hellefisk eller laks

1 bundt radiser

3 spsk olie

salt og friskkværnet sort peber

1 bundt purløg

*

Pisk æg, salt og de to slags mel sammen.

Tilsæt mælk lidt ad gangen, og pisk dejen ensartet.

Lad den hvile i køleskab i ca. 30 min.

Bland hytteost med små terninger af tomater og agurk.

Skær evt. skindet af fisken, og skær den i små stykker.

Bland dem i hytteosten sammen med olie.

Smag til med salt og peber.

Anret hytteostsalaten på et fad, og sæt radiserne hele vejen rundt i kanten.

Drys med fint klippet purløg

 

Varm en pande godt op, og kom en smule smør og olie på.

Hæld et tyndt lag dej på, og steg pandekagen lysebrun på begge sider.

Fortsæt med resten af dejen, så du har 8 pandekager.

 

Server de lune pandekager med hytteostsalat med røget hellefisk.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her