Logo

Tunmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds tunfisk naturel
1 mellemstort løg
saft af ca. 1 citron
2 ½ dl cremefraiche 18%
4 bl. husblas
1 ½ dl piskefløde
salt, peber
1 glas lyserød kaviar (100g) - hold lidt tilbage til pynt

Pynt:
Tomater
lidt kaviar
mynte eller citronmelisse

Dressing:
2 ½ dl cremefraiche
citronsaft
salt, peber

1. Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og cremefraiche og kør det et øjeblik i blenderen.
2. Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen.
3. Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i.
4. Vend kaviar i, og smag til.
5. Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer.
6. Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.

Serveres med flûte eller groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her