Logo

Sommer-start pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommer-start pølsegryde

3-4 grill- eller frokost pølser

5-6 fuldmodne tomater

2 dl fløde

2 spsk sennep

2 spsk koncentreret tomatpuré

salt og friskkværnet peber

Tilbehør: kogte, persilledryssede kartofler, salat

*

Skold pølserne og flå dem - om muligt.

Skær dem i ½ cm tykke ski­ver og læg dem lagvis med tomatbåde i en gryde.

Bland fløde, sen­nep og tomatpuré med lidt salt og friskkværnet peber og hæld det i gryden.

Læg låg over og lad retten småsnurre i 15-20 minutter.

Server kogte, persilledryssede kartofler og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her