Logo

Bøf stroganoff i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g okseinderlår
1/2 kg champignon
3-4 løg
75 g smør
1 tsk salt
peber
1 tsk mild paprika
2 dl bouillon
1 dl tomatpure
1 1/4 dl fløde

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i strimler på en lillefingers størrelse. Gør svampene i stand og skær dem i skiver. Løgene pilles og skæres i ringe. Svits kødet i fedtstof på panden, derefter løg og svampe og hæld det i stegesoen. Tilsæt bouillon, tomatpure og krydderier. Retten sættes i ovnen ved 220ºC i ca. 45 minutter.

Tilsæt fløde og smag saucen til. Serveres med kartoffelmos.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,4 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldeblomstfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os