Logo

Kryddersalt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Masser af friske krydderurter, og især meget persille, dild og løvstikke.

Derudover kan du bruge timian, basilikum, estragon, salvie, hvad som helst.

Kværn de friske krydder­urter gennem persillehakkeren og bland dem med fint salt. Saltet skal være helt mørke­grønt, når du er færdig.

Saltet konserverer krydderurterne, så de kan holde sig hele vinteren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her