Logo

Linsesalat - veganer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2.5 dl linser
1 løg
3 tomater
10 mælkesyregærede agurkeskiver
olie

Linserne skylles og koges i vand el. grønsagsafkog i ca. 10 min.
Løget hakkes fint og tomaterne og agurkeskiverne skæres i småstykker.
Bland det hele sammen med 1 spsk olie (fx tidselolie) og urtesalt (fx Trocomare).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougatparfait 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!