Logo

Marinerede valnødder 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

valnødder
cognac
honning
evt. lidt kanel
 
Cognac koges op med honning ca. 5 minutter.
Valnødderne overhældes med kogende vand og trækker 5 minutter.
Vandet hældes fra valnødderne og disse koges ca. 8-10 minutter i cognac
og honning.
Hvis man har lyst kan der tilsættes et drys kanel.
 
Tips: Velegnet til ost og en god portvin. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her