Logo

Skovduer med druer, nødder og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 unge skovduer
salt, peber
8 tynde skiver bacon
smør/margarine
1-2 dl bouillon (evt. terning + vand)
1-2 dl rødvin
150-200 g blå halverede druer
50 g valnøddekerner delt en gang
3 faste søde spiseæbler i terninger
1-2 dl piskefløde
 
Tør de rensede duer godt af.
Del dem i halve og drys dem indvendig med salt og peber.
Steg baconskiverne helt sprøde i stegegryden og tag dem op.
Tilsæt lidt mere fedtstof og brun duerne på begge sider.
Læg dem i gryden, om muligt taglagt, og hæld bouillon og rødvin ved.
Duerne må ikke være dækket af væsken.
Småsteg duerne under tæt låg i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du mælkebøtter i græsset i din have?
Effektiv reklame - klik her