Logo

Sommergryde med svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sommergryde med svinekød
Billede er venligst indsendt af M. Balling
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca. ½ time Fryse-egnet
(4 personer)

½ kg svinesmåkød
3 spsk smør eller margarine
2 mellemstore løg
3-4 dl vand eller lys bouillon
1-2 tsk timian
salt og peber
2 dl fløde
1 blomkålshoved
250 g bælgede ærter
1 stort bdt persille
Tilbehør:
små kartofler
brød

Skær kødet i små tern og brun dem let i fedtstoffet i en gryde.
Del løgene i kvarte og svits også dem let i fedtstoffet.
Tilsæt vand eller bouillon og krydr med timian, salt og peber.
Lad retten koge under låg i en halv times tid.
Kom fløden i og tilsæt blomkålsbuketter og bælgede ærter.
Kog retten igennem og smag den til.
Drys med hakket persille ved serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her