Logo

Soya marineret kalkun i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antal personer: 4

ca 500 g kalkunkød i tern
1 ½ dl soya
3 fed pressede hvidløg (gerne flere)
½ tsk paprika
½ tsk karry
½ tsk cayennepeber
salt og peber efter behag
2 spsk olie
-
Stegte grønsager:
2 peberfrugter (rød/gul)
1 bk friske bønnespirer (el. dåse)
250 g friske champignon
1 løg
300 g gulerødder
-
Serveres med basmatiris og flûtes

Soyaen blandes med de pressede hvidløg og krydderierne. Kalkunternene vendes i marinaden og sættes på køl i minimum 1 time. Husk at røre rundt i kødet af og til.
Peberfrugter, champignon, løg og gulerødder snittes fint.
Olien opvarmes i wokken (tykbundet gryde er også fint) og kalkunternene incl marinaden
hældes i. Kødet vendes jævnligt til det er gennemstegt. Tag kødet op af wokken med en hulske og lad marinaden blive tilbage. Svits nu alle grønsagerne i marinaden til de har en passende konsistens. Tilsæt atter kødet og bland det med grønsagerne. Retten simrer i ca. 5 minutter.
Retten er nu klar til at blive serveret med basmatiris og lune flûtes.
Indsendt af: Kiralykke@hotmail.com

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her