Logo

Spegesild, marinerede 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spegesild befris for skind og ben. Fileterne skæres i passende stykker, der udvandes til næste dag. Ca. 1 ½ dl eddike, 1 spsk olie, 1 dl tomatpure eller -ketchup, 1 glas portvin rystes godt sammen og smages til med rigeligt melis. De udvandede fileter overhældes med marinaden og pyntes ved anretningen med tynde skiver af rødløg i ringe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her