Logo

Spegesild, marinerede 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegesildene gøres i stand, skæres i fileter, der befris for skind og ben, og udvandes i et døgn i mælkevand, ½ dl eddike og ½ dl estragoneddike tilsættes så meget sukker, at marinaden bliver lidt tykt flydende. Desuden 6 hele nelliker og ca. 8 hele sort peberkorn samt 1 dl tomatketchup. Gives et opkog og afkøles. 2 lageagurker og 2 kogte gulerødder hakkes, eller skæres i små terninger og blandes med ¾ dl olie. Begge blandinger hældes over sildene, der må stå og trække i marinaden i et par dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her