Logo

Stegte svinehjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk svinehjerter
100 g æbler
50 g svesker (stenfri)
25 g fedtstof
1 tsk salt
2 dl kogende vand el. mælk
 
Skær hjerterne op, udvand dem godt og befri dem for blod og de store årer.
Aftør dem i et klæde, fyld dem med svesker og ituskårne æbler og sy dem sammen med bomuldsgarn.
Brunes i gryden, spæd med kogende vand el. mælk.
Stegetid: ca 2 timer
Suppen sis, jævnes med Maizena og smages til med salt og peber evt. lidt rosmarin eller salvie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her