Logo

Syltet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450-500 g frisk laksefilet
1 tsk havsalt (Maldon)

Syltelage:
2 dl hvidvinseddike
2 dl vand
8 nelliker
2 laurbærblade
1-2 små røde chilier
3 spsk lys rørsukker

Fjern skind og ben, skær laksekødet i mindre stykker, læg dem i et fad, og drys salt over. Kog lagen i 5 minutter, hæld den kogende over fisken, og lad den tildækket trække i køleskab, 6-8 timer. Hæld væden fra, giv den et opkog, og hæld den på ny over fisken, som igen skal trække 6-8 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her