Logo

Tips: Småkager - bagning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Test dejen: Bag en prøve­kage først, da melets fugtig­hedsgrad kan variere. På den måde får man ikke ødelagt en hel plade småkager.

Udflydende småkager: Afkøl bagepladen, før småkager lægges på - så undgår man, at dejen flyder ud under bag­ningen.

Skrøbelige småkager: Kage­dåsen fores med slip-let siliko­nepapir, hvis det er småkager, der er meget skøre og dermed let går i stykker.

Drys sukker på kager med en tom saltbøsse eller en an­den krydderidåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her