Logo

Tips: Tærte - problemer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hård tærtedej: Der er for meget vand i dejen, og det hjælper ikke at tilsætte mere hvedemel. Brug altid nøjagtigt afmålte mængder og aldrig på slump.

Tærtedej, der smuldrer: Der er ikke nok vand i dejen, og resultatet bliver, at tærten går i stykker og fyldet flyder ud. Kontroller altid dejens konsi­stens med hænderne og kom evt. lidt koldt vand i.

Blød tærtedej: Hvis tærte­bunden hæver så meget under bagningen, at det ødelægger fyldet, er dejen ikke tung nok til at holde sig på plads. Undgå det ved at forbage bunden med alufolie og bønner, før fyldet lægges i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (11 stemmer)
Siden er blevet set 5.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du mælkebøtter i græsset i din have?
Effektiv reklame - klik her