Logo

Wok-ret med nudler og medister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g tørrede kinesiske nudler
300 g røget medister
1 rød peberfrugt
1 porre
1 tsk salt
1 tsk peber
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Skær medister, peberfrugt og porre i strimler.
Varm olien op i en wok eller sutérpande og lynsteg grønsager og medister i 4 minutter.
Tilsæt salt, peber og presset hvidløg og rør afdryppede nudler i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal vi have atomkraft som energikilde i Danmark?
Effektiv reklame - klik her