Logo

Bagels med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagels med røget laks

 

 

Lækker bagel med røget laks og flødeost. Hertil forårsløg til at gøre retten frisk. Kan spises til morgenmad, natmad eller til frokost.  

2 stk:



2 bagels (kan erstattes af kommenskringler eller små italienske boller)
200 g flødeost naturel
2 tsk citronsaft
2 spsk cremefraiche, 38%
3 forårsløg, hakkede
lidt cayennepeber
60-90 g røget laks i tynde skiver
udskårne forårsløg og citronryttere til pynt
*


Opvarm ovnen til 180 °C.
Pak de to bagels ind i aluminiumsfolie og opvarm dem i ovnen i 15 minutter.


Bland imens ost, citronsaft, crème fraiche og forårsløg i en skål og krydr med cayennepeber.

Rul den røgede laks sammen og skær rullerne i tynde skiver.
Skær de varme bagels midt igennem.
Fordel halvdelen af osteblandingen over underdelene.
Arranger de røgede lakseskiver ovenpå, læg resten af osteblandingen over, og til sidst overdelene.


Pynt med forårsløg og citronryttere.



Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med røget tyndstegSpændende lune bagels med oksetyndsteg, cheddar, tomater og hvidløgsdressing. Et godt...
• Amerikanske BagelsBagels er en god måde at få ryddet op i køleskabet på. Har du rester fra frokosten kan det...
• BagelsLækre nybagte bagels med cremet flødeost - det er jo bare så lækker og opskriften får du...
• Flamberede pandekager med kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os