Logo

Belgiske vafler med syrnet fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Belgiske vafler er som regel tykke og firkantede og serveres traditionelt med flomelis. I denne opskrift bruges der syrnet fløde, hvilket betyder, at dejen ikke behøver at hæve.  

 

Denne opskrift er bekvem, fordi dejen ikke behøver at hæve. Den kan bages med det samme eller lægges i køleskabet til næste morgen.

1/4 kop smeltet smør
1 kop mælk
1 1/2 tsk vanilje
1 kop syrnet fløde
2 æg
1 tsk bagepulver
2 spsk sukker
1 1/2 kop hvedemel

Bland smør, mælk, vanilje, sukker, æg og syrnet fløde. (For samme smag, men sprødere vafler, kan man skille æggene, og piske æggehviderne stive inden de tilsættes). Tilsæt de tørre ingredienser. Opvarm vaffeljernet og bag 3/4 til 1 kop pr. vaffel.




(Europæisk)

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Müsli - fiberrigEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananpie med kalkunbacon, søde kartofler og tomatvinaigretteSpændende forslag til hvad der skal være på brunchbordet næste søndag. Denne pie med...
• OmeletAt spise omelet til morgenmaden er ofte en dejlig måde at starte dagen på. Omeletten kan...
• Mandeltærte med blommer og vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os