Logo

Belgiske vafler med syrnet fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Belgiske vafler er som regel tykke og firkantede og serveres traditionelt med flomelis. I denne opskrift bruges der syrnet fløde, hvilket betyder, at dejen ikke behøver at hæve.  

 

Denne opskrift er bekvem, fordi dejen ikke behøver at hæve. Den kan bages med det samme eller lægges i køleskabet til næste morgen.

¼ kop smeltet smør
1 kop mælk
1 ½ tsk vanilje
1 kop syrnet fløde
2 æg
1 tsk bagepulver
2 spsk sukker
1 ½ kop hvedemel

Bland smør, mælk, vanilje, sukker, æg og syrnet fløde. (For samme smag, men sprødere vafler, kan man skille æggene, og piske æggehviderne stive inden de tilsættes). Tilsæt de tørre ingredienser. Opvarm vaffeljernet og bag ¾ til 1 kop pr. vaffel.




(Europæisk)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?