Logo

Blomme-abrikosmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmelavet marmelade smager bare bedre. Og denne marmelade af blomme og abrikos er ingen undtagelse. Prøv den til morgenbrødet. Marmeladen kan holde længe på grund af konserveringsmidlet Atamon. plum

 

125 g tørrede abrikoser
1 dl vand
1 kg modne blommer
400 g sukker
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

*

De skyllede abrikoser udblødes i vandet 3-12 timer, males gennem kødmaskinen sammen med de udstenede blommer og koges sagte under låg ca. 30 min. Sukkeret drysses i. Marmeladen koges under omrøring 5-10 min., skummes og tilsættes Atamon. Den hældes i Atamonskyllede glas og lukkes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristet rugbrød med rygeost og frisk juice ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladegiflerKanelgifler kender du sikkert, men har du prøvet med chokoladefyld? Giflerne er dejlige...
• Røræg med ostRøræg smager dejligt til morgenmad, brunch eller frokost. I denne opskrift får æggene et...
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os