Logo

Blodpølse med æblemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blodpølse med æblemos


ca. 500 g blodpølse
smør til stegning
kanelsukker


Æblemos:
1 kg madæble
1 vaniljestang
1/2-1 dl sukker efter smag

Æblemosen:
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær frugtkødet i både.
Læg dem i gryde med en lille smule vand i bunden, kornene fra vaniljestangen samt stangen selv og damp dem under låg ved middel varme, til de koger ud, og fisk så vaniljestangen op.
Smag mosen til med sukker og server den lun.
 
Flå blodpølsen og skær den i ca. 1 cm tykke skiver.
Rist dem nogle få min. på hver side i brunet smør, til de bliver lidt sprøde, og server dem straks med æblemosen og kanelsukker til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavns-kattekagemand eller KagekoneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Løg-gulerodpuré - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølser i skjulEn britisk mad klassiker som sjældent er slået i smag. En af mine favoritter, og her med...
• Is - Mormor isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os