Logo

Blomme-appelsinmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne marmelade med blomme og appelsin er lækker på for eksempel nybagte boller eller på morgenbrød en søndag morgen. Marmelade

 

½ kg appelsiner
1 dl kogt koldt vand
1 kg lyse modne blommer
1 kg sukker
3 tsk Rød Melatin

*


Appelsinerne vaskes, snittes på langs i tynde både.

Blomst og urenheder i skallen skæres bort.

Appelsinbådene snittes på et fad i papirtynde trekanter.

Kernerne fjernes efterhånden.

Appelsinstykkerne, saften på fadet, og vandet kommes i en gryde.

De skyllede, udstenede blommer tilsættes, og frugten koges sagte mør under låg 45 min.

Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min.

Melatin og resten af sukkeret blandes godt og drysses fint ud over den kogende marmelade under omrøring.

 

Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?