Logo

Blomme-appelsinmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne marmelade med blomme og appelsin er lækker på for eksempel nybagte boller eller på morgenbrød en søndag morgen. Marmelade

 

1/2 kg appelsiner
1 dl kogt koldt vand
1 kg lyse modne blommer
1 kg sukker
3 tsk Rød Melatin

*


Appelsinerne vaskes, snittes på langs i tynde både.

Blomst og urenheder i skallen skæres bort.

Appelsinbådene snittes på et fad i papirtynde trekanter.

Kernerne fjernes efterhånden.

Appelsinstykkerne, saften på fadet, og vandet kommes i en gryde.

De skyllede, udstenede blommer tilsættes, og frugten koges sagte mør under låg 45 min.

Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min.

Melatin og resten af sukkeret blandes godt og drysses fint ud over den kogende marmelade under omrøring.

 

Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskerens morgenretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Selleri røstiRøsti af selleri med krydderurter smager så englene synger, og både børn og voksne er...
• GaffelbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen tyttebærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os