Logo

Blomme-hybenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmelavet marmelade smager fantastisk dejlig på hjemmebagte boller eller på morgenbrødet. Marmeladen er ganske let at lave og kan holde længe, især hvis du putter konserveringsmiddel i. Velbekomme.

 

1 1/2 kg lyse, modne blommer
500 g hyben eller 350 g rensede hybenskaller
500 g sukker
3 tsk Rød Melatin

*

De skyllede blommer skæres itu. Stenene fjernes. Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der skylles, flækkes og befries for kerner. De kan klippes i strimler, hvis de er store eller males gennem kødmaskinen sammen med blommerne. Blommekød og hybenskaller koges sagte under låg 5-10 min. Det meste af sukkeret røres i og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes og drysses fint over frugten under omrøring. Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grundregler for kolesterolfattig morgenmadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast FlorentineÆg Florentine Toast er en god morgenmad eller brunchopskrift som også kan serveres med...
• Hjemmelavet nutellaOpskriften her vil garanteret vække glæde hos børn og barnlige sjæle. Nyd som smørepålæg...
• HonningbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os