Logo

Blommemarmelade - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En rigtig lækker blommemarmelade smager himmelsk på et stykke lunt franskbrød eller hjemmebagte boller. Og så kan marmelade endda laves i en mikroovn - simplet og hurtigt.

 

800 g blommer, Reine Claude
2 spsk citronsaft
1 knivspidskanel
400 g stødt melis

*

Rengør blommerne, fjern stenene og skør blommerne i kvarte.
Kom blommestykker, citronsaft, kanel og sukker i en skål og bland godt.
Sæt skålen uden låg i ovnen i 15 minutter ved 100 %.
Ryst den flere gange for at sikre, at tilberedningen bliver jævn.
Hæld marmeladen på rengjorte glas og sæt syltepapir over.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med sardinEn bagel med et sydlandsk strøg får du her. Denne bagel indeholder sardiner, kapers, løg...
• Müsli med mandariner og tykmælk - diabetikerSolsikkekerner smager endnu mere af nødder, hvis man rister dem gyldenbrune på en tør...
• Birkesboller Hjemmebagte boller smager altid dejligt, især med en klat smør varme fra ovnen. Prøv disse...
• BlommesauceHer er opskriften på en lækker og til stærk blommesauce, indeholdende chili. Lav saucen i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os