Logo

French toast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skiver brød
1 æg
1-2 spsk mælk
Sukker
Smør til stegning
Kanel og vanilje (ikke nødvendigt)
Ahorn Sirup

Bland mælk og æg
Vend brødet i blandingen (bedst bliver det, hvis brødet ligger i blød fra aftenen før)
Steg dem på panden (helst alle på én gang og ikke for hurtigt)
Drys med sukker, kanel og/eller vanilje og sirup

Tips: Serveres med ahorn sirup (der sagtens kan blive varmet lidt inden servering) og bacon eller krydrede pølser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her